dinsdag 8 december 2015

Softbal iets voor jou?

Ook komend seizoen gaat het Wageningse Matchmakers uitkomen in de softbalcompetitie met heren- en damesteams. Het niveau van onze spelers en speelsters varieert van ervaren tot complete beginners en we zijn op zoek naar nieuwe leden. Dus heb je al eerder gespeeld, of wil je wel eens weten hoe het nu is om softbal als wedstrijdsport te doen, en niet zoals op de middelbare school, neem dan contact met ons op, liefst per email (hscmatchmakers@gmail.com).

We beginnen in Januari met trainingen in de zaal; voor de ervaren spelers/speelsters om de spieren weer in softbalstand te krijgen, en voor beginners om de beginselen van de sport goed onder de knie te krijgen alvorens we eind Maart naar buiten zullen gaan voor onze eerste oefenwedstrijden. De competitie begint in Mei en loopt tot eind September, waarbij er wel een zomerstop is.

De meeste leden van onze vereniging zijn weliswaar studenten of voormalige studenten, maar iedereen is van harte welkom. Dus wil je wel eens proberen hoe gemakkelijk of moeilijk het is om zo’n balletje te gooien of lekker ver weg te meppen, neem dan contact met ons op. In eerste instantie kun je drie keer kosteloos meetrainen, en als het goed bevalt dan kun je lid worden en meespelen in de competitie. We hopen je snel te kunnen begroeten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten